3 nachtjes slapen! - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van meinazie - WaarBenJij.nu 3 nachtjes slapen! - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van meinazie - WaarBenJij.nu

3 nachtjes slapen!

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg

03 Januari 2008 | Nederland, Arnhem

Het is dan bijna zover! Nog drie nachtjes slapen en dan vertrekken we naar India.
De tassen zijn al "bijna" gepakt, zodat we zondag om kwart over zeven het vliegtuig in kunnen stappen.

We zullen jullie via site op de hoogte houden van onze avonturen.

Tot snel!

• 03 Januari 2008 - 20:38

Claudia Teunissen:

Lieve Marijn en Elise,

Allereerst de allerbeste wensen voor 2008. Dat het maar een heel gezond, gelukkig en vooral een jaar met heel veel nieuwe indrukken mag worden.
    Ik wens jullie alvast een hele goede reis en sterkte as. zondag bij het vertrek! De borrel was trouwens erg gezellig.

Liefs,

Claudia

• 07 Januari 2008 - 10:23

Helène:

Dag Elise,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!!! Heel veel geluk en gezondheid voor jullie allebei!! Als het goed is zijn jullie inmiddels in India aangekomen. Dat zal wel een cultuurschok zijn! (en niet alleen qua temperatuur ;) ) Heel veel plezier samen en ik zal jullie regelmatig volgen.

Groetjes, Helène

• 07 Januari 2008 - 10:51

Caroline Breuker:

Dag Elise,
    Eindelijk.....het is zo ver! Wat een mooi begin van 2008! Jullie zijn begonnen aan jullie avontuur. Spannend! Hopelijk zijn jullie goed aangekomen en zijn de eerste ervaringen opgedaan. Ga jullie zeker volgen!
    Lieve groet,
    Caroline

PS wel gek hoor dat je plekje 'leeg' is!

• 07 Januari 2008 - 11:56

Ruben Bussink:

Hallo Marijn en Eline,

Heel veel plezier op jullie reis! Ik ga zeker de site in de gaten houden.

Groetjes
    Ruben Bussink
    Collega Vitatron

• 07 Januari 2008 - 13:40

Pauline:

Wat lief, zo snel al een reactie van jullie!
    Ik ben jaloers!! Heeel veel plezier aan het begin van jullie grote avontuur!
    Take care!
    Dikke kus en veel liefs
    Pauline (en atjo uiteraard!)