Speciale verjaardagseditie
Door: Marijn en Elise
11 Mei 2008 | Vietnam, Ninh Bình
Hoi allemaal,
Iedereen ontzettend bedankt voor de lieve mails, kaarten en berichten op de site!! Echt zo leuk om te lezen als je aan de andere kant van de wereld zit. Het is wel even raar om je verjaardag te vieren zonder je ling, familie en vrienden.
Jullie waren vast net zo benieuwd als ik wat we gingen doen op mijn verjaardag. Nou hier komt het dan... Toen ik wakker werd, lag er een bloem met een spa menu op mijn kussen. Marijn had in de middag een spa geregeld bij een luxe hotel (La Residence van Accor). Dat is nog eens super wakker worden op je verjaardag. Om 14.30 uur kwamen we aan en werden ontvangen met een glas thee. Eerst hadden we 30 minuten een privékamer tot onze beschikking met sauna en bubbelbad. Het bad hadden ze al vol laten lopen en er lagen rozenblaadjes in. Op de rand van het bad stond een fles heerlijke champagne klaar. Is dat romantisch of is dat romantisch... Vervolgens zijn we 2,5 uur gemasseerd en hebben een gezichtsbehandeling gehad. Het was echt geweldig!! De tijd vloog voorbij, maar dat is altijd als je het naar je zin hebt. Na dit alles zagen we allebei weer als herboren uit.
's Avonds hebben we gegeten in een leuk restaurant aan het water met krokodil op het menu. Het smaakt een beetje same same but different als kip. Marijn en ik fantaseren vaak over eten wat we het meeste missen. Voor mij is dat een kaasplankje met een goed glas rode wijn. In het tentje waar we hadden ontbeten stond dat precies op het menu. Driemaal raden waar we ons toetje hebben gegeten. Echt niet te geloven je kan hier alles krijgen. Lang leven de Franse invloeden! Het was echt een SUPER dag!!!
De volgende dag zijn we met de trein naar Ninh Binh gereisd. Het landschap onderweg is veranderd in rijstvelden met heuvels erin en eromheen. Super mooi. Morgen gaan we 2 of 3 dagen rondtoeren met een scooter en overnachten we in kleine dorpjes.
Groetjes Marijn en Elise
P.S. de foto's houden jullie tegoed, want het werkt hier helaas niet.
Groetjes Marijn en Elise
P.S. de foto's houden jullie tegoed, want het werkt hier helaas niet.
11 Mei 2008 - 18:31
Annieka En Miriam :
Hey Elise,
Klinkt als een super verjaardag!Wij hebben hier net met Netty, ernst en Marianne gegeten. Heerlijk indonesisch. Nander was goed aan het flirten met Marianne. Jammer dat jullie er niet waren, maar dat halen we in als jullie weer terug zijn!
liefs,
Littlebigsis en biglittlesis.
oftewel Annieka en Miriam
p.s. mir heeft al wat wijn op nu ze dit schrijft -
11 Mei 2008 - 18:33
Miriam :
even een correctie van het onderstaande bericht:
Het moet zijn: hey elise en marijn. -
11 Mei 2008 - 18:41
Miriam:
even een correctie van het bovenstaande bericht:
het bovenstaand bericht zijn. -
15 Mei 2008 - 13:45
Lenny:
Hoi Elise en Marijn,
Heb tot nu toe nog geen reactie achtergelaten maar ben wel aan het genieten van jullie verhalen. Wat een afgelopen maanden!
En natuurlijk houdt Tes me ook op de hoogte.
Heel veel plezier nog verder!!
Als jullie nog naar Maleisie gaan dan weet ik nog wel wat leuke plekken en misschien nog wel een gids.
Groetjes.