Op naar de bergen - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van meinazie - WaarBenJij.nu Op naar de bergen - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van meinazie - WaarBenJij.nu

Op naar de bergen

Door: Marijn en Elise

Blijf op de hoogte en volg

13 Februari 2008 | Nepal, Pokhara

Hoi allemaal,

De komende 9 dagen zijn we 'uit de lucht'. Morgen starten we met onze trekking richting het Annapurna Base Camp. De afgelopen dagen hebben we ons goed voorbereid. Het is daar 's nachts -10C, maar we hebben warme spullen. Tot over 9 dagen!

Groetjes Marijn en Elise

P.S. Er staan een paar foto's op de site, maar het wil nog niet echt lukken. Marijn is er weer 1,5 uur mee bezig geweest. Er volgt meer...

• 13 Februari 2008 - 13:55

Maron:

Hey Elise en Marijn,
    Elise ik heb je niet eens een goede reis kunnen wensen, die lunch-date is er niet van gekomen, maaarrrrr via via heb ik jullie site weten te traceren...haha... Hoe is het daar? Leuk om jullie te kunnen volgen. Ik ben sinds 2 weken weer terug uit Argentinie...boehoe.... supercoole tijd gehad daar, maar 5 weken waren toch te kort.
    Geniet daar en veel plezier!!!
    CiaoCiao
    Maron

• 13 Februari 2008 - 15:10

Jasper En Tessa:

Lieve Marijn en Lies,
    Hééél erg veel plezier met jullie trekking! Doe voorzichtig. We kijken uit naar jullie volgende verhalen!! Geniet ervan.
    Hele dikke x!!
    P.s. wel heel leuk zo een paar foto's

• 25 Februari 2008 - 16:13

Marieke:

Hé hallo,zijn jullie nu al een x van die berg af??? Echt veel langer hou je toch ook niet vol met die kou (brrrrrr). Alles goed, hoe was de trekking? Nog meer foto's die jullie kunnen plaatsen? Jullie 9 dagen zijn allang voorbij! Ik wacht met smart op jullie volgende avontuur.